Wat krijg je:

 • Online vragenlijst(en)
 • Intakegesprek
 • EMB Test
 • Persoonlijk therapieplan
 • 5 vervolg consulten orthomoleculaire therapie
 • 1:1 begeleiding
 • Wekelijks korte support
 • Voedingslijst en achtergrond informatie

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet lijken te verdwijnen? Wil je graag beginnen met een nieuwe leefstijl, maar weet je niet hoe en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je echt weten wat bij jou past, op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten en verder kijken dan alleen je symptomen?

Dit Lovemylife traject is ideaal geschikt voor jou als je:

 • je al langere tijd problemen hebt met je gezondheid en daar graag vanaf wilt.
 • je chronische onbegrepen klachten hebt, waarbij door een arts onderliggende ernstige ziektebeelden zijn uitgesloten.
 • verder wilt kijken dan de symptomen en op zoek wilt gaan naar de oorzaak van je klachten.
 • een nieuwe en gezonde levensstijl wilt vinden die echt bij jou past en goed vol te houden is.
 • je leven en gezondheid positief wilt veranderen, maar merkt dat je hierbij ondersteuning nodig hebt.
 • je gemotiveerd bent en actief mee wilt werken aan je gezondheid.
 • je hier graag langere tijd bij begeleid wilt worden, of klachten hebt die dusdanig zijn dat er langere therapie voor nodig is.

Zie je het helemaal zitten? Meld je hier aan! 

Wat gaan we doen?

De basis is het voedingsadvies, geen dieet, maar een verandering van eetpatroon dat je voor de rest van je leven vol kunt houden. Ik kijk samen met jou naar je slaap, ontspanning, levensstijl en beweging. Daarnaast krijg je veel achtergrond informatie mee, waardoor je begrijpt waarop de adviezen gebaseerd zijn. Ook kijk ik naar welke supplementen je nodig hebt om het proces te ondersteunen.

Intakegesprek (60-90 minuten)

Tijdens het intakegesprek brengen we in kaart wat jouw symptomen zijn. We bespreken de vragenlijst(en) die je vooraf al hebt ingevuld. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, zodat we het bij de wortel aan kunnen pakken en voor eens en altijd kunnen oplossen. 

Ik neem ook gelijk de vingerprik (of evt. speeksel) voor de EMB Test bij je af. 

Orthomoleculaire therapie richt zich op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Op basis van jouw situatie ontvang je een therapeutisch advies van mij op het gebied van levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen.

Na het intakegesprek vraag ik je aan de hand van de anamnese misschien om thuis nog aanvullende vragenlijsten in te vullen om alles nog beter in kaart te brengen.

1e vervolg consult

Na ongeveer 4 weken bespreken we de uitslag van de EMB Test en het door mij opgestelde persoonlijke therapieplan.

Vervolg consulten

Tijdens de daarop volgende maandelijkse consulten kijken we naar je voortgang, waar je misschien tegenaan bent gelopen en of er nog aandachtspunten zijn. Indien nodig stellen we het advies bij. We gaan verder met de volgende stap. Ik werk graag met een aantal stappen zodat de veranderingen haalbaar en blijvend zijn en we indien nodig ook weer een stapje terug kunnen schakelen.

Wekelijks korte support

Om je goede persoonlijke begeleiding te bieden geef ik je de mogelijkheid om wekelijks contact met mij op te nemen per mail of app. Zo hoef je niet met vragen te blijven zitten maar kun je die gelijk aan mij stellen. 

Vanwege mijn beperkte capaciteit, help ik graag de mensen die op alle gebieden echt aan zichzelf willen werken. Een orthomoleculair consult is meer dan alleen een supplementenadvies en vergt naast mijn inzet ook inzet van jou!

Consulten kunnen desgewenst ook online plaatsvinden.

Klinkt dit als echt iets voor jou? Aarzel dan niet, ik ga graag met je aan de slag.