Wat krijg je:

 • Online vragenlijst(en)
 • Intakegesprek
 • Braverman neurotransmittertest
 • EMB Test (of andere onderzoeken tegen meerprijs)
 • Persoonlijk therapieplan
 • 5 vervolg consulten orthomoleculaire therapie
 • 3 wandelconsulten
 • 1:1 begeleiding VIP
 • Onbeperkt vragen stellen per app/mail
 • VitTaal (e-)handboek
 • Een maandschema met recepten
 • Startbox met passende producten

Het "Lovemylife" traject is het meest uitgebreide traject dat ik op dit moment aanbied. De meest exclusieve manier om met mij te werken en de beste investering in het belangrijkste in je leven; JIJ!

Vanwege de intensiviteit van dit traject kan ik dit maar aan een aantal mensen per jaar aanbieden. 

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet lijken te verdwijnen? Wil je graag beginnen met een nieuwe leefstijl, maar weet je niet hoe en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je echt weten wat bij jou past, op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten en verder kijken dan alleen je symptomen? En wordt je hierbij graag aan de hand genomen?

Dit Lovemylife traject is ideaal geschikt voor jou als je:

 • je al langere tijd problemen hebt met je gezondheid en daar graag vanaf wilt.
 • je chronische onbegrepen klachten hebt, waarbij door een arts onderliggende ernstige ziektebeelden zijn uitgesloten.
 • verder wilt kijken dan de symptomen en op zoek wilt gaan naar de oorzaak van je klachten.
 • je iemand zoekt die met je mee wilt puzzelen om te ontdekken wat er nou fysiek met je gaande is.
 • een nieuwe en gezonde levensstijl wilt vinden die echt bij jou past en goed vol te houden is.
 • je leven en gezondheid positief wilt veranderen, maar merkt dat je hierbij ondersteuning nodig hebt.
 • je gemotiveerd bent en actief mee wilt werken aan je gezondheid.
 • je hier graag langere tijd bij begeleid wilt worden, of klachten hebt die dusdanig zijn dat er langere therapie voor nodig is.

Zie je het helemaal zitten? Meld je hier aan voor een kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn! 

Wat gaan we doen?

De basis is het voedingsadvies, geen dieet, maar een verandering van eetpatroon dat je voor de rest van je leven vol kunt houden. Ik kijk samen met jou naar je slaap, ontspanning, levensstijl en beweging. Daarnaast krijg je veel achtergrond informatie mee, waardoor je begrijpt waarop de adviezen gebaseerd zijn. Ook kijk ik naar welke supplementen je nodig hebt om het proces te ondersteunen. Stap voor stap help ik je de gegeven adviezen te integreren in je leefstijl.

Intakegesprek (60-90 minuten)

Tijdens het intakegesprek brengen we in kaart wat jouw symptomen zijn. We bespreken de vragenlijst(en) die je vooraf al hebt ingevuld en je neurotransmittertest. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, zodat we het bij de wortel aan kunnen pakken en voor eens en altijd kunnen oplossen. 

Ik neem ook gelijk de vingerprik (of evt. speeksel) voor de EMB Test bij je af. Of we bespreken welke labonderzoeken er aangevraagd moeten worden (zie o.a. Darmtherapie) en zetten dit in gang.

Orthomoleculaire therapie richt zich op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Op basis van jouw situatie ontvang je een therapeutisch advies van mij op het gebied van levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen.

Na het intakegesprek vraag ik je aan de hand van de anamnese misschien om thuis nog aanvullende vragenlijsten in te vullen om alles nog beter in kaart te brengen.

1e vervolg consult (60-90 minuten)

Na ongeveer 4 weken bespreken we de uitslag van de EMB Test of andere onderzoeken en het door mij opgestelde persoonlijke therapieplan. Ik neem je mee in de eerste stap van je behandelplan.

Vervolg consulten (30-45 minuten)

Tijdens de daarop volgende maandelijkse consulten kijken we naar je voortgang, waar je misschien tegenaan bent gelopen en of er nog aandachtspunten zijn. Indien nodig stellen we het advies bij. We gaan verder met een volgende stap. Ik werk graag met meerdere stappen zodat de veranderingen haalbaar en blijvend zijn en we indien nodig ook weer een stapje terug kunnen schakelen. Daarnaast is er vaak langere tijd nodig om van je klachten af te komen of deze te verminderen.

Wandel consulten (60 minuten)

We plannen drie keer een wandelconsult in de natuur. Tijdens deze consulten kijken we samen waar je behoefte ligt. Er is de mogelijkheid om in stilte te wandelen, wat bewustzijnsoefeningen te doen of we kunnen bespreken waar je tegenaan loopt tijdens het traject. Op een ontspannen manier hebben we zo een aantal extra contactmomenten. Wandelen in de natuur werkt rustgevend. Je komt in beweging waardoor alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd ook gemakkelijker in beweging komt. Daarnaast is de natuur helend; ze zorgt o.a. voor minder stress, een lagere bloeddruk, een sterker immuunsysteem en een betere nachtrust.

Wekelijks korte support

Om je goede persoonlijke begeleiding te bieden geef ik je de mogelijkheid om wekelijks contact met mij op te nemen per mail of app. Zo hoef je niet met vragen te blijven zitten maar kun je die gelijk aan mij stellen. 

In dit VIP pakket mag je mij laagdrempelig elke vraag stellen die je hebt en zal ik deze binnen 24 uur beantwoorden m.u.v. zondag.

VitTaal (e-)handboek

Ter ondersteuning van je verandering van leefstijl krijg je mijn e-book cadeau. Hierin vind je inspiratie in de vorm van recepten en extra achtergrondinformatie. Zodat je begrijpt waarom ik de adviezen geef en ook hoe je ze toe kunt passen. Ik probeer het je zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Daarnaast ontvang je een maandschema met recepten.

Startbox met passende producten

Als kers op de taart ontvang je een box met producten waarmee je een vliegende start kunt maken! Ik stem deze producten af op wat jij nodig hebt. Denk hierbij aan de beste vervanger voor pasta, een goede bouillon voor in je soep, crackers, magnesium kristallen, thee etc. Een feestje om jouw gezondheidsreis mee te beginnen!

Ik begeleid steeds vaker cliënten online en ook dit wordt als prettig ervaren; afstand hoeft dus geen probleem te zijn! 

Klinkt dit als precies wat jij nodig hebt? Aarzel dan niet, ik ga graag met je aan de slag.