Chocolade kokosreep

Look a like Bounty.. Mmm

Bodem:

  • 100 g amandelmeel
  • 100 g ontpitte dadels
  • 50 ml water
  • 3 el (raw) cacaopoeder

Kokos middenlaag:

  • 65 g amandelmeel
  • 100 ml kokosolie
  • 120 g kokosrasp
  • 2 el ahornsiroop
  • 120 ml (volvette) kokosmelk

Chocolade topping:

  • 120 g cacaoboter of kokosolie
  • 40 g (raw) cacaopoeder
  • 4 el ahornsiroop of honing

- Gebruik een siliconen vorm of springvorm of bedek een bakvorm goed met folie.

- Mix in de keukenmachine alle ingrediënten voor de bodem tot een gladde substantie. Stort het mengsel in de bakvorm en druk het, eventueel met een natte lepel goed aan. Zet de vorm in de vriezer.

- Maak de keukenmachine schoon en maak op dezelfde manier de kokos-middenlaag. Druk ook deze laag goed en en zet de vorm weer in de vriezer.

- Verwarm au bain-marie alle ingrediënten voor de chocoladetopping en roer goed door. Giet de laag als laatste in de bakvorm. Bestrooi met nog wat cacao of kokos naar wens. Laat uitharden in de vriezer.

- Snijd reepjes of blokjes en zorg dat je ze altijd op voorraad hebt in je vriezer zodat je nooit meer zonder zit..