Wat krijg je:

 • Online vragenlijst(en)
 • Intakegesprek
 • EMB Test
 • Persoonlijk therapieplan
 • 2 vervolg consulten orthomoleculaire therapie
 • 1:1 begeleiding
 • Mogelijkheid tot wekelijks vragen stellen per app/mail
 • VitTaal (e-)handboek

Heb jij al langere tijd gezondheidsproblemen, die maar niet lijken te verdwijnen? Wil je graag beginnen met een nieuwe leefstijl, maar weet je niet hoe en zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je echt weten wat bij jou past, op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten en verder kijken dan alleen je symptomen?

Dit Feelgood traject is ideaal geschikt voor jou als je:

 • verder wilt kijken dan de symptomen en op zoek wilt gaan naar de oorzaak van je klachten.
 • vaak energie tekort komt of vage klachten hebt.
 • een nieuwe en gezonde levensstijl wilt vinden die echt bij jou past en goed vol te houden is.
 • je leven en gezondheid positief wilt veranderen, maar merkt dat je hierbij ondersteuning nodig hebt.
 • gemotiveerd bent en de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen handen wilt nemen.

Zie je het helemaal zitten? Meld je hier aan! 

Wat gaan we doen?

De basis is het voedingsadvies, geen dieet, maar een verandering van eetpatroon dat je voor de rest van je leven vol kunt houden. Ik kijk samen met jou naar je slaap, ontspanning, levensstijl en beweging. Daarnaast krijg je veel achtergrond informatie, waardoor je begrijpt waarop de adviezen gebaseerd zijn. Ook kijk ik naar welke supplementen je nodig hebt om het proces te ondersteunen.

Intakegesprek (60-90 minuten)

Tijdens het intakegesprek brengen we in kaart wat jouw symptomen zijn. We bespreken de vragenlijst(en) die je vooraf al hebt ingevuld. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, zodat we het bij de wortel aan kunnen pakken en voor eens en altijd kunnen oplossen. 

Ik neem ook gelijk de vingerprik (of evt. speeksel) voor de EMB Test bij je af.

Orthomoleculaire therapie richt zich op alle facetten die een rol spelen bij het oplossen van jouw klachten. Op basis van jouw situatie ontvang je een therapeutisch advies van mij op het gebied van levensstijl, slaap, ontspanning, beweging, voeding en supplementen.

Na het intakegesprek vraag ik je aan de hand van de anamnese misschien om thuis nog aanvullende vragenlijsten in te vullen om alles nog beter in kaart te brengen.

1 e vervolg consult

Na ongeveer 4 weken bespreken we de uitslag van de EMB Test en het door mij opgestelde persoonlijke therapieplan, welke je ook op papier mee naar huis krijgt.

2e vervolg consult

We kijken naar je voortgang, waar je misschien tegenaan bent gelopen en of er nog aandachtspunten zijn. Indien nodig stellen we het advies bij. We gaan verder met de volgende stap. Ik werk graag met een aantal stappen zodat de veranderingen haalbaar en blijvend zijn.

Wekelijks korte support

Om je goede persoonlijke begeleiding te bieden geef ik je de mogelijkheid om wekelijks contact met mij op te nemen per mail of app. Zo hoef je niet met vragen te blijven zitten maar kun je die gelijk aan mij stellen. 

Vanwege mijn beperkte capaciteit, help ik graag de mensen die op alle gebieden echt aan zichzelf willen werken. Een orthomoleculair consult is meer dan alleen een supplementenadvies.

Consulten kunnen desgewenst ook online plaatsvinden. 

VitTaal (e-)handboek

Ter ondersteuning van je verandering van leefstijl krijg je mijn e-book cadeau. Hierin vind je inspiratie in de vorm van recepten en extra achtergrondinformatie. Zodat je begrijpt waarom ik de adviezen geef en ook hoe je ze toe kunt passen. Ik probeer het je zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Klinkt dit als echt iets voor jou? Aarzel dan niet, ik ga graag met je aan de slag.


Heb je al jarenlang ernstigere gezondheidsklachten dan adviseer ik je om een 6 maanden traject te kiezen. Iets dat al jaren aan de gang is los je doorgaans niet in drie maanden op..