Als orthomoleculair Kinderconsulent en darmtherapeut kan ik ook jouw kind of baby helpen met de verlichting van lichamelijke maar soms ook psychosomatische klachten. 

Mijn pedagogische achtergrond en persoonlijke ervaringen in het moederschap zijn hierbij een hele fijne aanvulling.

Met mijn eigen kinderen heb ik ook een pad bewandeld op zoek naar wat ik voor ze kon doen om hun lichamelijke klachten te verhelpen. Nu maakt het mij heel dankbaar dat ik met mijn kennis en ervaring hier ook andere ouders en kinderen bij kan begeleiden.

Gezondheidsklachten waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld overmatige darmkrampjes bij je baby, reflux, eczeem, droge huid, buikpijn, obstipatie, diarree, terugkerende oorontstekingen, vermoeidheid, slaapproblematiek, astma of andere luchtwegproblemen, slechte weerstand en/of hoofdpijn.

Natuurlijk bezoek je met je baby of kind eerst een arts. Daarnaast ben je van harte welkom bij mij om te kijken waar de oorsprong van de klachten mogelijk in zit. Zodat we geen symptomen gaan bestrijden, maar oorzaken oplossen. Er is vaak zoveel mogelijk!

Voor baby's en kinderen heb ik momenteel geen "consultpakketten" omdat het aantal benodigde consulten erg uiteenlopend is. De ervaring leert dat ze heel erg snel reageren op de behandeling en lange begeleiding daardoor vaak niet nodig is. Uiteraard kunnen de trajecten op de site ook toegepast worden voor kinderen.

In overleg kan ik ook bij jullie thuis langskomen voor de intake. 

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.